18.2 C
Ljubljana
24. junija, 2024

Beckhamovi na dopustu na hrvaškem otoku Lopud – v vili, ki je bila nekoč samostan

Deli na omrežjih

Slavna družina Beckham se te dni mudi blizu Dubrovnika na otoku Lopud. Medtem ko je Dubrovnik znan kot poletno pribežališče bogatih in slavnih, željnih pozornosti, so se Beckhamovi odločili za nekaj povsem drugega. Luksuzna vila Lopud 1483 na Lopudu namreč omogoča veliko zasebnosti in miru.

(Foto: Facebook/Lopud 1483)

Preurejena in z moderno umetnostjo obogatena vila je nastala iz srednjeveškega frančiškanskega samostana, ki je najverjetneje nastal leta 1483, v času Dubrovniške republike. Danes je celotna posest v lasti nekdanje žene Karla von Habsburga, s katerim se je razšla pred petimi leti. Francesca Thyssen – Bornemisza, sicer zbirateljica umetnin, je tudi sama modre krvi, predvsem pa je del družine, ki ima v lasti industrijsko-železarski imperij Thyssen.

(Foto: Facebook/Lopud 1483)

Po zaslugi nove lastnice je hotel idealen za premožnega turista, ki si želi miru in odlične kulinarike. Cene za nočitev so temu primerne; nočitev stane 1.400 evrov, petični obiskovalec pa lahko najame celoten kompleks za vrtoglavih 10 tisoč evrov na noč.

David in Victoria Beckham sta na Hrvaško pripotovala iz Pariza, kjer sta z večerjo obeležila 23. obletnico zakona. Iz mesta ljubezni sta se s slavnim vlakom Orient Express odpravila v Benetke, kjer so se jima pridružili otroci, nato pa so se skupaj odpravili na počitnice na Hrvaško.

(Foto: Facebook/Lopud 1483)

Kljub vsej zasebnosti, ki jo nudi hotel, pa slavno družino varuje tudi skupina varnostnikov, ki pazijo, da na sicer zasebni plaži kak neuravnovešen oboževalec ne bi ogrozil njihove varnosti. Nogometaš in pevka namreč nista sama, z njima je njuna družina, tudi najmlajša hčerka Harper, ki je te dni praznovala 11. rojstni dan. Slavna družina ga je praznovala v restavraciji Bowa na sosednjem otoku Šipan.

(Foto: Facebook/Lopud 1483)

 

Deli na omrežjih