10.1 C
Ljubljana
27. maja, 2024

David Beckham se je po poroki sina Brooklyna poklonil svoji ženi Victorii: »Dobro izgledate, gospa Beckham!«

Deli na omrežjih

Minuli konec tedna se je poročil najstarejši sin slavne družine Davida in Victorie Beckham, 23-letni Brooklyn Beckam. Njegova žena je postala štiri leta starejša igralka Nicola Peltz, hči ameriškega milijarderja Nelsona Peltza in njegove druge žene, nekdanje manekenke Claudie Heffner.

Mladoporočenca (Foto: Facebook/David Beckham)

Nekdanji nogometaš David Beckham je na družbenih omrežjih javno izrazil dobrodošlico svoji prvi snahi. »Čestitke gospodu in gospe Beckham! Dobrodošli v družini, Nicola Peltz. Ljubim te, Bust,« je pripisal ob črno-beli fotografiji s poroke.

Javno pa se je poklonil tudi svoji ženi, priznani modni oblikovalki Victorii Beckham. Objavil je fotografijo, ki je požela veliko navdušenja, ob njej pa zapisal: »Dobro izgledate, gospa Beckham!«

Victoria in David Beckham na poroki svojega najstarejšega sina, Brooklyna. Poleg njega imata še sinova Romea in Cruza ter hčer Harper. (Foto: Facebook/David Beckham)

Victoria Beckam je nosila svojo kreacijo, nevesta pa je blestela v poročni obleki Valentina.

Poroka se je odvila na razkošnem posestvu nevestinega očeta v Palm Springsu na Floridi, med gosti pa so bili številni zvezdniki: Serena Williams, Gordon Ramsay, Eva Longoria, članice skupine Spice Girls, Gigi Hadid, Tom Brady itd.

 

 

 

 

Deli na omrežjih