29.5 C
Ljubljana
13. julija, 2024

Piers Morgan ostro kritizira princa Harryja; pravi, da je brez hrbtenice in cmera!

Deli na omrežjih

Piers Morgan, znani angleški televizijec in publicist, je ostro in neposredno skritiziral princa Harryja, ki je bil prejšnji teden gost Daxa Sheparda na podcastu Armchair Expert. Princ je govoril o svojem otroštvu in omenjal nekakšno »genetsko bolečino«, skozi katero je šel sam, verjame pa, da tudi že njegov oče Charles. Dejal je, da nikogar ne krivi za to, da pa bo sam poskrbel, da se bo prenašanje te genetske bolečine končalo.

Prince Harry (Foto: STA / Dpa)

Piers je v kolumni za Mail Online zapisal, da se je Harry spremenil iz vojnega heroja v »človeka brez hrbtenice in jokajočega dojenčka«. Svetoval mu je, naj se spravi k sebi in naj neha kriviti svojo družino za vse svoje težave, se ves čas nekaj pritoževati in izkoriščati svoje kraljeve nazive za velike finančne koristi. Zameri mu tudi, »da brez sramu in cinično zlorablja problematike, kot sta duševno zdravje in rasizem, da bi utišal kritike«.

Piers meni, da se je Harrry že v intervjuju pri Oprah obnašal kot razdražljiv najstnik, ko je očeta krivil, da mu ne dviguje telefona. Zdaj pa je implicitno kritiziral kraljico in princa Filipa, češ da sta na Charlesa prenesla genetsko bolečino, on pa jo je nanj; to se Piersu zdi nezaslišano. Po njegovih besedah bi kraljica Harryju morala pokazati, da je monarhija večja od njegovega patetičega, krhkega ega, in njemu ter njegovi ženi Meghan vzeti vse naslove.

 

Deli na omrežjih