20 C
Ljubljana
24. junija, 2024

Princ Harry s svojo knjigo šokiral prav vse: Negativnih kritik ni konca!

Deli na omrežjih

Potem ko sta princ Harry in njegova žena Megan Markle prejšnji mesec dvigovala prah z dokumentarno serijo na Netflixu, je zdaj počilo še bolj: predčasno so v javnost izšli izseki iz prinčeve knjige Spare (rezervni dedič oziroma rezerva), ki je zelo osebna in zelo obtožujoča.

Naslovnica knjige (Foto: YouTube/zajem zaslona)

Princ Harry opisuje različne dogodke iz svojega življenja na kraljevem dvoru, ki sta ga z Meghan zapustila januarja 2020 in se preselila v Ameriko. Med drugim opisuje, kako ga je brat princ William nekoč fizično napadel in da sta ga William in Kate nagovorila, naj za kostumsko zabavo obleče nacistično uniformo (2005). Razlaga, kdaj in kje je izgubil nedolžnost, poskusil droge itd. Z bratom, na katerega je gledal kot na sovražnika, sta prosila očeta, sedanjega kralja Karla III., naj se ne poroči s Camillo. Pa da je v Afganistanu kot vojaški pilot pred desetimi leti ubil 25 talibanov, česar se ne sramuje …

In odzivi? Britanski mediji ga sesuvajo v smislu, da je nezrel, da si v resnici ne želi sprave z družino in da mu gre le za slavo in denar. Iz Buckinghamske palače se na vse skupaj (še) niso odzvali.

Britanski časopisi so ga popolnoma skritizirali (Foto: YouTube/zajem zaslona)

Deli na omrežjih