13.6 C
Ljubljana
27. maja, 2024

(VIDEO) Ah, kakšna ena vila? Sandra Bullock kupila kar tri nepremičnine in zanje plačala 16,5 milijona ameriških dolarjev

Deli na omrežjih

Ameriška igralka in producentka Sandra Bullock (56) je pred kratkim zapravila 16,5 milijona dolarjev za tri nepremičnine v Malibuju in Beverly Hillsu v Kaliforniji.

Ena od nepremičnin je v hribih, drugi dve pa na obali Tihega ocenana. Sandra je za 8,5 milijona dolarjev najprej kupila luksuzno hišo v prestižnem delu Malibuja, njena prvi soseda je igralka Hale Berry.

Hiša na obali se razprostira na 343 kvadratnih metrov, ima štiri spalnice in štiri kopalnice. Dnevna soba je odprta, svetla in prostorna ter ima čudovit pogled na ocean in plažo.

Bullock je nato za 5,3 milijona dolarjev kupila še eno nepremičnino v Malibuju, prav tako s pogledom na ocean, ki je od prve nepremičnine oddaljen le nekaj metrov. Je 120 kvadratnih metrov velika in ima dve spalnici, dnevno sobo in dve kopalnici.

Zadnja nepremičnina, ki jo je slovita igralka kupila, je bungalov v gorah nad Beverly Hillsom. Stal je  2,7 milijona dolarjev.

Deli na omrežjih